Välkommen till Midday Sessions!

Varmt välkommen till Quiddlys Midday Sessions där vi sätter fokus på hur vi tillsammans kan bygga The Factoring Dream Machine.

Vi blandar inspirerande föreläsningar med praktiska workshops – allt ackompanjerat av gastronomiska äventyr fördelade över en väl tilltagen lunch samt fikabuffé av hög kaliber.

Få en unik inblick i de kommande trenderna samt hur vi tänker revolutionera factoring-branschen. Bidra med din egen expertis och träffa branschkollegor att både skryta för och lära av.

Ses vi i Stockholm den 4 april eller i Göteborg den 5 april?

Agenda:

12.00 – 12.15 – Välkomnande & Introduktion
12.15 – 13.00 – Lunch & Mingel
13.00 – 13.25 – Factoring – från dåtid till framtid del 1
13.25 – 13.50 – Factoring – från dåtid till framtid del 2
13.50 – 14.30 – Fika & Workshops med moderatorer
14.30 – 15.00 – Livebygg av den ultimata kravspecen

Trenduppdatering + Hemlig inblick

I föreläsningarna ligger fokus på hur vi kan skapa det optimala systemstödet för factoring. Vi blandar trendspaningar med hemligstämplat produktmaterial från Quiddly.

Föreläsningarna är tematiserade efter upplevelse och funktionalitet för de tre användargrupperna:

  • Factoring-bolaget
    (admin, sälj, ledning, controllers)
  • Klienten
  • Gäldenären

Vi kommer beröra ämnen kopplade till kreditbedömning, administration, finansiering, kundanskaffning och kundkännedom. Allt kopplat till hipstergodkända buzzwords som artificiell intelligens, automatisering, regtech, riskhantering, forecasting, integrationer, digital sales, onboarding och self-service.

Skapa din Factoring Dream Machine

Efter att vi inspirerat dig med det senaste som händer på marknaden och våra idéer för hur det kan implementeras, så är det dags för dig att kavla upp ärmarna och kravställa din Factoring Dream Machine.

Genom ditt deltagande har du möjlighet att påverka utvecklingen i branschen på riktigt!

Vi delar upp oss i mindre grupper och kravställer den ultimata factoring-plattformen. Workshopsen är ledda av moderatorer från Quiddly och efteråt sammanstrålar vi för att summera allt live i den ultimata kravspecen.

Dagens talare

Jakob Carlbring

Jakob är systemvetare i grunden och brinner för att driva utvecklingen framåt inom finanssektorn. Han ses som en rebell av många i branschen och har arbetat med att leda samt aktivt utveckla flertalet b2b fintech-lösningar.

Jakob är VD på Quiddly och är dessutom med och startar upp en ny integrationsplattform nischad mot fintechs.

Daniel Hedengrahn

Daniel har lång erfarenhet av att skala upp och leda factoring-verksamheter. Under 12 år har han arbetat i flertalet roller och varit med och utvecklat företagsfinansiering i 2 nischbanker.

Hos Quiddly arbetar Daniel som branschexpert samt spindeln i nätet när det kommer till att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet affärsmässigt och teknologiskt.

Tid & plats

Stockholm

När? Tisdagen den 4 april, 12.00-15.00

Var? Grand Hôtel,
Södra Blasieholmshamnen 8, 103 27 Stockholm

Göteborg

När? Onsdagen den 5 april,  12.00-15.00

Var? Hotell Pigalle,
Södra Hamngatan 2A, 411 06 Göteborg

Registrera dig kostnadsfritt!

Vi har ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig. Glöm inte informera oss om eventuella allergier eller kostpreferenser.

Ser du inget formulär nedan? Det kan bero på att du spärrat vissa cookies. Mejla då istället in din anmälan till oss, så löser vi det.

Frågor? Vi finns på hello@quiddly.com och 040 648 81 50